• Jeugd aan zet!

  Deze zomer namen duizenden jongeren deel aan het programma Jeugd aan zet. Vijftig kleinere Nederlandse gemeenten (maximaal 60.000 inwoners) stimuleerden met het programma jongeren tussen 12 en 18 jaar om in hun eigen buurt iets te betekenen voor een ander. Wil jouw vereniging aan de slag met jeugdactiviteiten, die voor en door jongeren worden georganiseerd? Vraag dan bij jouw verenigingsadviseur of adviseur lokale sport naar de service WhoZnext. Deze kunnen wij kosteloos aanbieden. De verenigingsadviseur van Team Sportservice gaat aan de hand van dit project graag aan de slag met jouw vereniging.

  Waarschijnlijk weten jullie heel goed wat je graag zou willen doen. Met whoZnext gaat een groep jongeren van jouw vereniging samen activiteiten voor hun leeftijdsgenoten organiseren, onder begeleiding van een teamcoach.

  Er wordt een startbijeenkomst georganiseerd waar het team uitleg krijgt over het project, taken verdeelt, brainstormt over ideeën voor activiteiten en start met de organisatie van een activiteit.

  Deze startbijeenkomst wordt gratis aangeboden. Daarnaast wordt er €250 budget beschikbaar gesteld wat de jongeren kunnen gebruiken om de komende twee jaar activiteiten te organiseren. Voorwaarde is dat de vereniging ook €100 beschikbaar stelt voor de organisatie van activiteiten door het whoZnextteam.

  De eerste activiteit vindt bij voorkeur plaats in of rond de voorjaarsvakantie. De planning voor de overige activiteiten wordt door het projectteam zelf gemaakt.

  Zijn er bij jouw vereniging/organisatie jongeren die graag onderdeel zouden willen zijn van jullie eigen whoZnextteam? Geef voor 22 januari aan of je hieraan mee zou willen doen!

  Kom met ideeën voor een te organiseren activiteit!

  Mail naar voorzitter@meervogels60.nl

  Met vriendelijke groet,

  Susan Bron,

  voorzitter.